Company Information

Ние създадохме Ес Еф България, за да обединим нашите качества и умения, следвайки естествения си стремеж да изградим единствената по рода си комбинация от експертни познания и опит в предоставянето на професионални услуги на дружества и държавни структури. От самото начало нашата цел е да изградим ефективен, първокласен екип, който да бъде източник на доверие за нашите клиенти, следвайки принципите на взаимно уважение, лоялност и постигане на най-високи стандарти.

Благодарение на нашата решителност, мотивация и усърдна работа, ние постоянно печелим доверието на нови клиенти, и дори надхвърляме техните очаквания. От началото на нашата дейност до сега нашите навременни, персонализирани услуги, водени от управляващите съдружници, доведоха до значителен растеж на нашата клиентска база - над 100 клиента.

В партньорските си отношения с нашите клиенти през годините, ние се стремим да им помагаме и да ги напътстваме чрез нашите знания, опит и енергия. Ние предлагаме нашите професионални услуги с разбирането на пазарните особености и в същото време спазвайки най-високите професионални стандарти и нормативни изисквания. Екипът ни от опитни сертифицирани професионалисти обслужва нашите клиенти на български, английски, турски и гръцки език от офиса ни в София, България.

От 2017 г. ние сме независим член на Кроу Хорват Интернешънъл – глобална мрежа от водещи фирми, предоставящи професионални услуги, създадена, за да отговаря на счетоводните, одиторски, данъчни и бизнес нужди на всеки един клиент.

 

 Изтеглете нашата корпоративна брошура